Tratamente rapide pentru ingrijirea pielii inainte de nunta

Tratamente rapide pentru ingrijirea pielii inainte de nunta

Produsele de ingrijire a pielii sunt eficiente, dar de multe ori dureaza mai multe saptamani sau luni pentru ca acestea sa furnizele rezultatele dorite. Din acest motiv, ele sunt adesea inlocuite cu tratamente rapide si mult mai complexe care te scapa de micile defecte inestetice (acnee, pete rosii sau maro, cuperoza etc). In cazul in care timpul nu este de partea ta, poti consulta si un dermatolog.

Iata cele mai bune metode pentru ingrijirea pielii inainte de nunta pe care le poti aplica si tu daca vrei sa scapi de pete si sa obtii o piele stralucitoare prin aplicarea unui tratament rapid.

Retinol
Gratie capacitatii sale de a construi colagen si elastina, vitamina A netezeste liniile fine si estompeaza efectele nocive ale soarelui. Un tratament local cu vitamina A poate trata acneea si lasa pielea moale, daca aceasta are tendinta de uscare. Pentru pielea sensibila se recomanda o crema care contine retinol in procente mai mici si are actiune blanda asupra tenului.

Injectii cu cortizon
Ai o pata chistica? Dermatologii iti pot injecta rapid un steroid diluat, cum este cortizonul, iar pata va disparea in cel mult doua zile. Daca acest tratament nu este pentru tine, incearca sa aplici pe fata o crema cu peroxid de benzoil direct pe pata. Studiile arata ca acest tratament este la fel de eficient.

Botox
O injectie cu botox netezeste rapid ridurile. O alta utilizare a botoxului de care nu stiai, dar care le poate ajuta pe miresele emotive sa nu transpire este ca reduce transpiratia atunci cand este injectat direct in axile. Deci, daca ai probleme cu transpiratia excesiva, injecteaza-ti botox la subrat inainte de nunta.

Gomaj
Un peeling cu acid glicolic sau acid salicilic poate lumina tenul obosit, estompand decolorarea prin indepartarea stratului superior de piele moarta. Exista tratamente faciale care diminueaza acneea si cicatricile. Cere sfatul unui dermatolog care stie ce tip de peeling sa recomande pentru pielea ta.

Microdermabraziune
Un tratament modern, folosit in ultimii ani de viitoarele mirese este microdermabraziunea. Aceasta forma de exfoliere este mult mai profunda decat un scrub obisnuit si se realizeaza numai in saloanele de beauty. Microdermabraziunea  foloseste particule de aluminiu si o bagheta de aspiratie cu ajutorul careia desfunda porii si indeparteaza decolorarea pielii.

Tratamente cu lumina intens pulsata
Astfel de tratamente sunt ideale pentru ten, dar lumina intens pulsata se foloseste si la epilare. Cu ajutorul unui astfel de tratament, viitoarele mirese pot scapa de acnee, piele pigmentata sau cuperoza, fiecare tratament fiind personalizat.

Pentru tratamentele cu lumina pulsata se foloseste un filtru special. Pe zona tratata se aplica lumina intens pulsata cu o lungime de unda care variaza de la la caz la caz. Numarul sedintelor necesare variaza in functie de problema de piele, dar in medie, trei sedinte sunt suficiente, insa acestea se fac cu pauza de patru saptamani intre ele. Lumina pulsata, spre deosebire de laser poate acoperi zone mari de piele si poate micsora zona de extindere a petelor rosii sau maronii. De asemenea, acest tratament reduce dimensiunea porilor, minimalizeaza ridurile si ucide bacteriile cauzatoare de acnee.

Tratamente cu laser
Tratamente cu laser refac suprafata pielii si sunt folosite pentru a trata pete maro, capilare sparte, piele accidentata si pete rosii, precum si pentru a indeparta parul nedorit si tatuajele. In medie, un tratament cu laser variaza de la trei pana la sase sedinte cu pauza de aproximativ patru saptamani intre ele.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest