Stii despre cine se spune ca este moartea celulitei?

Stii despre cine se spune ca este moartea celulitei?

Fara sa citesti mai departe spune repede: ce este limfajul drenatic? Daca ai stiu raspunul la intrebare ne bucuram, insa daca nu stii iti recomandam sa citesti in continuare si sa te informezi despre ceea ce se spune ca este "moartea celulitei" si cum te poate ajuta sa elimini kg in plus si fii sanatoasa. 

Da, ai citit bine, drenajul limfatic e considerat un inamic al celulitei pentru ca poate contribui la micsorarea curcumferintei coapsei.  Acesta este indicat daca vrei sa reduci celulita, sa scapi de grasime, sa detoxifici organismul, sa reduci edemele (cazul femeilor insarcinate) sau sa stimulezi sistemul imunitar. 

Tehnica acestui masajul a fost dezvoltata pe parcursul a sase ani, de doi doctori danezi, ce incercau sa trateze sinuzita cronica prin masarea nodulilor limfatici. 

In prezent, drenajul limfatic este recomandat pentru ca ajuta organismul la eliberarea limfei, proces ce favorizeaza slabirea. Acest tip de tratament este recomandat indeosebi persoanelor care se confrunta cu retentie de apa si care se chinuie foarte mult in curele de slabire. 

Drenajul limfatic se face fie prin sedinte de masaj realizate de specialisti, fie cu ajutorul aparatelor specializate destinate acestui lucru (LED, electrostimulare). 

Acest tip de tratament se poate face si cu ajutorului LED-ului, aparat ce emite lumina pe mai multe frecvente, astfel incat lumina colorata favorizeaza  desfacerea blocajelor din sange.  

Tratamentul cu LED are trei componente:

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest