Remedii pentru ochii umflati

Remedii pentru ochii umflati

Indiferent de varsta sau de sex, ochii umflati sunt o problema care apare din ce in ce mai des odata cu inaintarea in varsta, deoarece pielea isi pierde elasticitatea, scrie  becomegorgeous.com, citat de Mediafax.ro.

Ochii umflati pot fi consecinta unei mosteniri genetice sau a unui stil de viata nesanatos .

In cel de-al doilea caz, problema ochilor umflati poate fi remediata relativ usor prin adoptarea unui stil de viata echilibrat.

Somnul este un factor foarte important in remedierea acestei probleme. Dupa mai multe ore petrecute in fata computerului sau a televizorului, ochii obosesc si cel mai probabil se vor umfla. Un somn de sapte-opt ore este cel mai eficient tratament cosmetic in ceea ce priveste eliminarea pungilor care se formeaza sub ochi.

Un regim alimentar echilibrat furnizeaza organismului ingredientele naturale de care are nevoie pentru a functiona la parametrii optimi si pentru ca pielea, inclusiv cea din jurul ochilor, sa fie hidratata si elastica. Consumati zilnic legume si fructe, daca aveti in mod regulat probleme cu ochii umflati, consumati alimente bogate in potasiu, precum rosii, castraveti si pepene rosu.

Totodata, este recomandat sa renuntati la consumul de alcool si tigari si sa reduceti cantitatea de sare pe care o consumati.

Un remediu foarte bun pentru a scapa de pungile de sub ochi este castravetele. Aplicati pe pleoape doua felii de castravete rece si lasati-le sa actioneze timp de 20 de minute. Castravetii sunt eficienti si in combaterea cearcanelor.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest