Radiofrecventa, solutia inovatoare pentru un corp tonifiat, fara celulita

Radiofrecventa, solutia inovatoare pentru un corp tonifiat, fara celulita

Vremea calda si soarele stralucitor te fac sa te gandesti deja la un sejur relaxant pe plaja, dar ti-e teama ca nu vei arata sexy in costum de baie din cauza celulitei? Uita de cremele anticelulita si incearca radiofrecventa pentru a "topi" centimetrii in plus din zona soldurilor, abdomenului si coapselor, eliminand aspectul de "coaja de portocala".

Radiofrecventa este un tratament modern, neinvaziv care imbunatateste aspectul pielii, stimuleaza circulatia sangelui si dreneaza tesutul adipos, fara efecte secundare. Cu ajutorul undelor magnetice, radiofrecventa actioneaza in profunzime asupra grasimii stocate in tesuturi.

Aceasta procedura are efect numai asupra tesutului adipos si nu agreseaza pielea sanatoasa. Inca de la primele sedinte se poate observa o imbunatatire a tonusului pielii, iar dupa 6-12 sedinte se va diminua circumferinta taliei si a soldurilor, iar pielea va redeveni ferma si elastica. Tratamentul nu este dureros si iti permite sa iti reiei activitatile zilnice dupa fiecare sedinta.

Spre deosebire de alte proceduri de infrumusetare, radiofrecventa nu produce vanatai si nici inrosirea sau umflarea pielii. In timpul tratamentului poate aparea o usoara senzatie de caldura, dar acest efect este temporar si dispare imediat dupa finalul sedintei.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest