Afla tot ce trebuie sa stii despre produsele cu SPF

Afla tot ce trebuie sa stii despre produsele cu SPF

Te pregatesti de vacanta si nu stii ce produse cu SPF sunt eficiente si sigure, astfel incat sa te poti bucura de fiecare moment petrecut la plaja, fara surprize neplacute?

Afla tot ce trebuie sa stii despre produsele cu SPF ca sa stii ce crema de protectie solara iti asigura un bronz uniform, fara pete sau arsuri pe piele.

Cauta produse de plaja pe care scrie SPF
Desi este recomandat sa aplici vara produse cu SPF (Factor de protectie solara), macar cand te duci la plaja, asigura-te ca nu iti lipseste din trusa de beauty o crema cu SPF. In acest fel previi imbatranirea prematura a pielii, petele pigmentare, arsurile si alte afectiuni mai grave.

Ce inseamna SPF?
Desi auzim frecvent acest termen si stim ca se refera la protectia solara, multa lume nu stie exact cat anume poti sa stai la soare fara ca pielea sa fie afectata de razele nocive ale soarelui. Atunci cand aplici un produs SPF15, este bine de stiut ca acesta te protejeaza de razele ultraviolete timp de 150 minute, adica 10x15 minute.

De ce este important sa ne ferim de razele UVA si UVB?
In timp ce razele UVA imbatranesc pielea, razele UVB provoaca arsuri solare, iar in cazuri mai grave cancer de piele. In aceste conditii, folosirea produselor cu SPF este esentiala!

Cand se aplica produsele cu SPF?
Pentru o protectie eficienta a pielii, produsele cu SPF se aplica cu 15-30 minute inainte de expunerea la soare. Daca stai mai mult la soare de 2-3 ore, aplica crema din nou dupa aproximativ doua ore de expunere la plaja. In timpul reaplicatii incearca sa stai la umbra aproximativ 20 de minute pentru a lasa crema sa intre in piele si sa actioneze.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest