Program SOC anticelulita!

Program SOC anticelulita!

Dragi prietene, revin asupra unei mari probleme CELULITA cu un program conceput in scopul eliminarii ei! Toata celulita care se vede pe exterior exista si in interior, asadar in primul rand trebuie sa incepem din interior "curatenia"!


1.                  Este primordial sa beti minim 2 l de lichid pe zi si de asemenea sunt recomandate ceaiurile diuretice/ de slabit pentru a elimina din apa retinuta in corp!


2.                  Un semi regim alimentar este necesar!!! Nu exagerat de dificil, dar care sa contina multe fructe, legume, lactate si incercati evitarea carnurilor, mezelurilor etc.!


3.                  Si in acelasi timp, haideti sa incepem cu programul SOC anticelulita, destinat exteriorului atat de inestetic!


Cele mai importante din acest program sunt fara indoiala impachetarile anticelulita care vor duce la topirea grasimii, a stratului adipos, la eliminarea apei retinute in corp, cicatrizarea vergeturilor si binenteles inlaturarea rapida a celuliteti! Clasice dar cu rezultate uimitoare sunt impachetarile forte cu cafeina si alge marine! De ce? Pentru ca acest tip de impachetari ajuta la detoxifiere iar algele marine vor trata grasimile accumulate si localizate, pe cand cafeina isi va face efectul anticelulitic ajutand la eliminarea nodulilor si la disparitia aspectului de coaja de portocala chiar dupa primele sedinte efectuate intensiv!

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest