Microdermabraziunea revitalizeaza pielea si sterge imperfectiunile

Microdermabraziunea revitalizeaza pielea si sterge imperfectiunile

Acneea, ridurile fine si petele sunt principalii "inamici" ai tenului catifelat, care radiaza de sanatate. Daca produsele pentru exfoliere si cremele hidratante te-au dezamagit, incearca microdermabraziunea pentru a avea o piele revigorata, neteda si curata.

Microdermabraziunea este alternativa ideala pentru peeling-ul chimic sau procedurile chirurgicale invazive. Acest tratament de infrumusetare indeparteaza impuritatile si celulele moarte, elimina aspectul tern si revigoreaza pielea. In cadrul procedurii este utilizat vacuumul pentru a ridica o portiune din piele, apoi sunt introduce microcristale rotunde care curata in profunzime si stimuleaza productia de colagen, iar la final celulele moarte sunt absorbite cu o pompa de aer.

Microdermabraziunea stimuleaza ritmul innoirii celulare, atenueaza ridurile si cicatricile acneice si reda elasticitatea pielii. Poate fi utilizata pentru infrumusetarea fetei, gatului, decolteului, a bratelor sau a genunchilor, fiind la fel de eficienta pentru pielea deschisa la culoare, cat si pentru cea mai inchisa.

In general, microdermabraziunea nu este dureroasa, dar poate aparea o usoara senzatie de usturime in zona ochilor. Dupa tratament, pielea se inroseste, dar acest efect dispare intr-o ora de la finalul sedintei.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest