Masti pentru fata preparate acasa

Masti pentru fata preparate acasa

Aplicarea de masti faciale este una dintre cele mai vechi forme de infrumusetare din intreaga lume. In timpurile vechi, femeile de vita nobila foloseau pentru pielea lor mai multe substante exotice, in scopul de a o pastra neteda, matasoasa si frumoasa si de a o proteja impotriva imbatranirii. In zona de nord a continetului sunt folosite grasimi de origine animala si peste pentru a proteja pielea de la aerul rece si uscat iarna.

Astazi, mastile de fata naturale sunt inca la moda in randul multor femei, mai ales cele care evita utilizarea produselor comerciale toxice si prefera sa se hraneasca, curete, vindece si sa isi protejeze pielea cu remedii de casa nealterate. Daca vrei sa incerci astfel de masti, iata cateva sugestii:

Masca de avocado este perfecta pentru pielea uscata, care poate deveni foarte iritata pe parcursul iernii. Este foarte usor de obtinut: trebuie strivita carnea de avocado cu o furculita, se adauga un strop de ulei de masline extra-virgin, apoi se aplica acest amestec parfumat pe fata imediat. Masca va incarca  pielea cu o intreaga gama de vitamine, minerale, antioxidanti si va lupta impotriva uscaciunii iarna.

Masca din lactate este un remediu simplu si eficient pentru pielea obosita. Aplica un pic de iaurt natural, lapte batut, smantana sau kefir pe fata, evitand zonele din jurul ochilor. Relaxeaza-te timp de 10-15 minute, apoi clateste cu apa rece. Aceasta masca  inmoaie, intinereste si restabileste un echilibru al pH-ului natural al pielii, protejand-o de efectele negative ale iarnii.

Masca cu albus de ou este bun pentru tenul gras cu pori mari. Intinde un albus de ou batut pe toata fata, lasa sa se odihneasca pentru o jumatate de ora, apoi clateste cu apa. Aceasta masca  va crea o bariera naturala pentru a proteja pielea de vanturile aspre si Inghet.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest