Descopera fantana tineretii si bea din ea inainte de nunta

Descopera fantana tineretii si bea din ea inainte de nunta

Potrivit Institutului National de Statistica, in prezent varsta medie de casatorie se invarte in jurul a 28 ani si continua sa creasca. Exista mai multi factori care au determinat tergiversarea momentului maritisului printre femei: concentrarea pe a avea studii superioare si a-si construi o cariera, dificultatea in a gasi barbatul potrivit, lipsa constrangerii societatii actuale de a mai avea o familie cu orice cost, in vederea standardizarii sociale.

Nu este nimic rau in a te casatori chiar si la varste de peste 30 ani, insa trebuie sa fii constienta ca timpul isi pune amprenta asupra aspectului tau fizic, care necesita o ingrijire din ce in ce mai profunda, pe masura trecerii anilor.

Nu te ingrijora, insa! Medicii ne-au dezvaluit cum putem frana procesul de imbatranire a celulelor pielii. Acidul Hialuronic, supranumit si fantana tineretii, este solutia!

Acidul hialuronic este o proteina produsa de organism pentru a proteja pielea, articulatiile si musculatura si a le pastra supletea, elasticitatea si tonusul. Procesul de imbatranire a pielii apare din cauza scaderii cantitatii de hialuronat de la nivelul corpului si a tenului. Daca articulatiile nu mai sunt lubrifiate natural, daca epiderma incepe sa se rideze si sa nu mai fie elastica si daca apar probleme cu ochii (afectiuni ale retinei, glaucom), atunci inseamna ca acidul hialuronic este prezent in organism intr-o cantitate insuficienta pentru a sustine functionalitatea acestuia la parametrii doriti.

Inca un motiv pentru care acest acid este denumit “fantana tineretii” consta in faptul ca este hidrofil (iubitor de apa), hidratarea produsa de el la nivelul intregului organism putand fi comparata cu adaugarea de ulei de buna calitate la motorul unei masini cu multi kilometri la bord.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest