5 moduri de a-ti conserva energia fara cafea

5 moduri de a-ti conserva energia fara cafea

Esti tentata sa bei o ceasca de cafea de la primele ore ale diminetii? Incearca sa eviti acest obicei folosind unul dintre cele cinci moduri care te ajuta sa iti conservi energia fara cafea pe tot parcursul zilei. Alternativele posibile la ceasca de cafea sunt mult mai sanatoase si se obtin din plante verzi.

Iata care sunt cele cinci alternative la cafea pe care le poti testa si tu incepand cu aceasta primavara astfel incat sa iti conservi energia si sa ramai calma si relaxata in orice moment al zilei:

Ginseng
Acesta reduce oboseala, creste energia, alunga stresul si detoxifica ficatul. In plus, ajuta organismul sa ramana sanatos. Ginsengul este de mai multe feluri (alb, chinezesc, indian) si poate fi consumat fie sub forma de ceai, fie sub forma de capsule. Ambele metode sunt eficiente.

Radacina de papadie
Aceasta poate fi un bun substitut pentru cafea si poate fi consumata prajita cu apa calda. In starea ei naturala, papadia se consuma si sub forma de salata, iar cei care vor o bautura de dimineata, ceaiul din radacina de papadie uscata obtinut din doua linguri de planta si 300 ml apa este un remediu naturist ce distruge celulele canceroase.

Maca sub forma de pudra
Ruda a cruciferelor, maca este o planta originara din Peru, cu proprietati benefice asupra organismului. Maca are un efect pozitic asupra starii de spirit, eliminand stresul si influentand apetitul sexual. Aceast poate fi procurata sub forma de pudra de la plafar.

Ghimbir
Consumat sub forma de ceai, ghimbirul stimuleaza circulatia si ofera energie in acelasi timp, fiind si un bun remediu impotriva la greata, un simptom frecvent intalnit in cazul persoanelor care incearca sa renunte la cafea.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest