Chipul tau nu are nimic de ascuns! Un ten luminos si tanar cu tratamentele combinate

Chipul tau nu are nimic de ascuns! Un ten luminos si tanar cu tratamentele combinate

Frumusetea ta este sursa de inspiratie pentru cei din jur, esti luminoasa si stralucitoare la orice ora, fie ca porti machiaj sau nu … este visul tau preferat. Afla ca imparti acest vis cu fiecare femeie din jurul tau. Dar de ce numai sa visezi?

Specialistii de la SlimArt au o metoda prin care iti revigoreaza aspectul fetei instantaneu, petele dispar, zonele uscate sunt inlaturate, intreg chipul tau straluceste!

Terapiile cu produse pe baza de ozon sunt cunoscute in toata lumea pentru efectele miraculoase, insa pentru piata din Romania sunt o noutate. Ceea ce SlimArt iti propune pentru refacerea tenului tau, este o combinatie intre o terapie cu ozon, Genesis Anti-age si cunoscutul Diamond Peeling.

Aceste doua proceduri vor reusi sa faca din pielea fetei tale un “invelis” luminos si elastic, care iti va pune in evidenta ochii, buzele, sprancenele si restul trasaturilor fetei, intr-un mod incredibil.  Indiferent daca obisnuiesti sa adopti un machiaj indraznet sau usor, ori recurgi rar la produsele de make-up, tenul tau se va comporta minunat, fara a parea incarcat sau obostit dupa fiecare experienta. Aceasta pentru ca nu are nimic de ascuns!

Genesis Anti-age opreste degradarea tesutului cutanat, prin stimularea remodelarii si intaririi fibrelor de colagen. Prin efectul de filler al ingredientelor folosite, tratamentul reuseste sa dea fermitate tesutului cutanat, impingand ridurile din interior si inhiba contractiile musculare responsabile de formarea ridurilor de expresie.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest