5 ponturi de ingrijire a pielii. Cum sa iti mentii pielea curata?

5 ponturi de ingrijire a pielii. Cum sa iti mentii pielea curata?

Esteticienii sunt specialistii care ne pot indruma pentru mentinerea unui ten curat si sanatos, fara pete, puncte negre sau acnee ce sa ne creeze complexe si disconfort. Desi sfaturile lor sunt simple, pentru a avea un ten catifelat, este necesar sa urmam cel putin cinci ponturi de beauty.

Iata care sunt cele mai bune ponturi de ingrijire a pielii pe care trebuie sa le pui in practica si tu, incepand de astazi.

Curata-ti fata in fiecare seara inainte de culcare
Acest obicei te scapa de surplusul de ulei produs de piele in cursul noptii. Excesul de ulei este vinovat de producerea bacteriilor cauzatoare de acnee si puncte negre. Seara nu trebuie indepartat doar machiajul, ci si murdaria de pe fata care se acumuleaza in cursul zilei de la praf, dar si de la atingerea involuntara a fetei cu mainile murdare.

Aplica un gel de curatare cu efect antimicrobian
Curatand fata cu un gel de calitate, vei elimina bacteriile si alte impuritati de pe fata mult mai usor, iar tenul tau va ramane mai mult timp curat.

Foloseste exfoliante si consuma enzime
Foloseste un exfoliant pe baza de acid glicolic si mananca enzime, cum ar fi dovleac, papaya si ananas. Pentru cele mai bune rezultate, foloseste acest tratament trei zile da si trei zile nu.

Mergi la sala de gimnastica fara machiaj pe fata
Chiar daca vrei sa arati perfect chiar si in timpul exercitiilor de fitness, acest lucru nu este recomandat atunci cand mergi la sala. Transpiratia poate agrava acneea, de aceea, inainte de a incepe exercitiile, asigura-te ca ai folosit un demachiant delicat hipoalergenic.

Pentru un ten frumos, bea zilnic un suc verde
Curatarea fetei cu produse de ingrijire nu este suficiente daca nu te alimentezi corect. Sucul verde este alternativa sanatoasa la cafea. Acesta ajuta pielea sa se oxigeneze si stimuleaza drenajul limfatic.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest