Mierea de manuka, o adevarata minune a naturii

Mierea de manuka, o adevarata minune a naturii

Mierea de manuka este considerata o adevarata minune a naturii folosita ca tratament in diverse afectiuni, dar si ca masca pentru fata. Acest produs este obtinut din nectarul florilor extras de albine de la arbustul de Manuka (Noua Zeeland).

Bogata in vitamine si minerale, dar si intr-o enzima numita glucozoxidaza, mierea de manuka este 100% raw (netratata termic) si nu contine microorganisme modificate genetic.

Beneficii:

Fie ca simti nevoia sa consumi ceva dulce, vrei sa o folosesti in scop medicinal sau ca tratament pentru piele, trebuie sa stii ca mierea de Manuka are numeroase beneficii pentru organism.

Ca tratament de beauty, mierea de manuka se aplica direct pe fata sau pe par. Aceasta diminueaza ridurile, hidrateaza parul uscat si te scapa de acnee, deoarece  peroxidul de hidrogen din continutul sau are rol antiseptic.

Considerata cel mai puternic antibiotic natural din lume, mierea de manuka protejeaza sistemul digestiv, respirator si iti ofera un zambet placut, deoarece are efect anti-carii si elimina placa dentara. In perioadele cand te simti lipsita de energie, tot ce trebuie sa faci este sa consumi o lingurita de miere dimineata si una seara, iar efectul de astenie va disparea ca prin farmec.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest