Afla totul despre acidul hialuronic care se pastreaza in corp 12 luni

Afla totul despre acidul hialuronic care se pastreaza in corp 12 luni

S-a lansat pe piata din Romania cel mai longeviv acid hialuronic, cu rezultate vizibile de pana la 12 luni. Juvederm® VOLBELLA® cu Lidocaina este un produs dedicat buzelor si intregii zone periorale, disponibil in Romania si prin intermediul Dr. Dan Mihail Stana, chirurg estetician si fondator al Clinicii Efigia din Bucuresti.


Juvederm® VOLBELLA® cu Lidocaina este cel mai recent produs din gama substantelor de umplere pe baza de acid hialuronic Juvederm®, care realizeaza o rejuvenare faciala la nivel structural, combatand cu succes problema ridurilor inestetice si garantand recuperarea volumului global al fetei. Produsul ofera un aspect natural si are o remanenta dovedita clinic de pana la un an.

Produsul poate fi utilizat in definirea conturului buzelor si cresterea volumului, corectarea si umplerea ridurilor fine sau medii din zona periorala (comisurile orale, ridurile marioneta, ridurile vertical periorale, asa numitele "smocker lines") si pentru redefinirea "arcului lui Cupidon" si philtrum-ului buzelor.

Fiind un produs versatil, cu o singura seringa preumpluta, cu o capacitate de 1 ml, pacientele obtin rezultatul dorit pentru intreaga zona periorala, fara a necesita corectii ulterioare.

Tehnologia Vycross

Interventia se desfasoara fara durere datorita continutului bogat in Lidocaina, anestezic local si are avantajul de a reduce la minim aparitia edemului dupa injectare, datorita Tehnologiei Vycross.

Vycross Technology confera produsului un caracter mai putin hidrofil comparativ cu alte fillere, permitandu-i sa absoarba mai putin apa, reducand astfel la minim riscul de inflamare a zonei injectate. Astfel, pacientele isi pot relua activitatile cotidiene imediat dupa tratament.

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest