Tic-tac: Ce bifam cu 9 luni inainte de nunta?

Tic-tac: Ce bifam cu 9 luni inainte de nunta?

Daca ai ales deja data si tema nuntii si ai rezervat locul desfasurarii ceremoniei religioase si a petrecerii, esti o mireasa norocoasa - te afli pe drumul cel bun in a avea un eveniment reusit!

Insa detaliile fac diferenta, de aceea este esential sa iei in considerare fiecare element si   sa-l planifici din timp. Iata ce ar trebui sa bifezi cu cel putin 9 luni inainte, pentru a evita stresul si bataile de cap din ziua nuntii:

- Rochia de mireasa joaca un rol-cheie, ea atrage toate privirile, despre ea se va vorbi si dupa nunta si de aceea este esential sa te reprezinte in totalitate.  

Gandeste-te ce stil te-ar avantaja, din multele modele propuse de catre designeri si orienteaza-te spre achizitia acesteia din timp. Mai bine sa fii nevoita sa ii faci mici ajustari cauzate de posibile fluctuatii de greutate, decat sa te trezesti in ziua nuntii fara insusi simbolul ei. In functie de buget, fie alegi o rochie din portofoliul unor designeri specializati, fie iti stabilesti modelul si apelezi la un croitor priceput, pentru a-ti eficientiza costurile. 

Daca nu doresti sa investesti foarte mult in rochie, o poti chiar inchiria, desi majoritatea mireselor vor sa celebreze aceasta zi intr-o tinuta unicat, special creata pentru ele. (In plus, vei avea nevoie de rochie si post-nunta, daca doresti sa beneficiezi de sesiunea foto neconventionala, imprumutata de la americani sub denumirea de “Trash the dress”).

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest