Cele mai noi traditii de nunta

Cele mai noi traditii de nunta
Cele mai noi traditii de nunta Cele mai noi traditii de nunta Cele mai noi traditii de nunta Cele mai noi traditii de nunta Cele mai noi traditii de nunta

In timp ce unele traditii de nunta au o istorie indelungata, exista obiceiuri mai recente pe care oamenii si le-au insusit si le-au transformat in noi traditii.

Unele dintre ele au fost imprumutate de la o tara la alta, iar altele tin strict de obiceiurile unei anumite zone geografice si de superstitii.

Cele mai noi traditii de nunta au aparut insa din dorinta de a transforma inceputul uniunii matrimoniale in ceva amuzant, care sa descreteasca fruntile invitatilor prezenti la eveniment.

Daca si tie iti plac aceste traditii aparute recent in peisajul nuntii, adopta noile trenduri si transforma-le in ceva original, plin de umor.

Cu siguranta ti-ai dat seama ca aceste traditii noi sunt destinate cuplurilor neconventionale, astfel ca ele nu vor fi adoptate de mirii care vor o nunta traditionala, iar superstitia conform careia mirele nu are voie sa vada rochia de mireasa alba inainte de nunta pentru ca aduce ghinion, nu se aplica in cazul cuplurilor moderne.

Pagina 1/6

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest