Torturi pentru nunta de primavara

Torturi pentru nunta de primavara
Torturi pentru nunta de primavara Torturi pentru nunta de primavara Torturi pentru nunta de primavara Torturi pentru nunta de primavara Torturi pentru nunta de primavara Torturi pentru nunta de primavara Torturi pentru nunta de primavara Torturi pentru nunta de primavara Torturi pentru nunta de primavara

Tortul miresei incheie cu mare fast orice petrecere de nunta. Cu siguranta si tu iti doresti sa-ti uimesti invitatii cu un design de tort inedit si un gust desavarsit. Daca esti o mireasa de primavara tine cont si de anotimp atunci cand alegi cum vrei sa arate tortul tau de nunta.

Culori pastelate, buburuze si fluturi multicolori – toate isi pot gasi locul pe prajitura cea mai asteptata de la nunta ta. Iti trebuie doar putina inspiratie oferita din plin de patiserii celebri din lume. Nu-ti ramane decat sa te hotarasti ce design iti place mai mult si sa duci fotografia la cofetaria ta preferata!

1.Un tort cu blaturi patrate suprapuse, cu glazura in dungulite subtiri albe si roz-portocaliu pal este perfect pentru inceputul de primavara, Punctul forte al acestui model sunt trandafirii si bujorii portocalii si roz realizati cu o maiestrie deosebita din martipan. Daca ai un cofetar priceput, invitatii vor putea sa jure ca e vorba de flori adevarate!

2.Trei straturi de tort delicios imbracate in glazura albastra ca cerul de primavara, pe care se decupeaza delicat floricele rosu-aprins si fluturi alb-crem. O scena tipica de primavara imprimata cu mare arta pe un tort de nunta.

3.Indragostitii sunt adesea asemuiti cu turturelele care au o singura pereche toata viata. Alege motivul turturelelor pentru tortul tau! Realizate din ciocolata cu lapte, troneaza vesele pe un tort in nuante senine de turcoaz fondant, pe care se impletesc ramurele de cires alb-roz inflorit. O feerie de primavara!

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest