Varfuri elegante pentru tortul miresei in forma de litere

Varfuri elegante pentru tortul miresei in forma de litere
Varfuri elegante pentru tortul miresei in forma de litere Varfuri elegante pentru tortul miresei in forma de litere Varfuri elegante pentru tortul miresei in forma de litere Varfuri elegante pentru tortul miresei in forma de litere Varfuri elegante pentru tortul miresei in forma de litere Varfuri elegante pentru tortul miresei in forma de litere Varfuri elegante pentru tortul miresei in forma de litere Varfuri elegante pentru tortul miresei in forma de litere Varfuri elegante pentru tortul miresei in forma de litere

Numite si cake toppers, decoratiunile din varful unui tort de nunta in forma de litere reprezinta o alegere eleganta care inlocuieste cu succes figurinele mire si mireasa.

Acestea simbolizeaza uniunea dintre doua inimi si sustin tema nuntii, fie ca decorul din varf este simbolizat cu initialele mirilor, cu un cuvant romantic sau cu un scurt mesaj legat de uniunea matrimoniala.

De la faimoasele Mr & Mrs la cuvantul englezesc Love, pentru un cuplu creativ nu este exclus sa isi faca diverse declaratii prin intermediul varfurilor elegante folosite pentru tortul miresei.

Mesajele de dragoste sunt cel putin la fel de dulci ca tortul de nunta si de la caz la caz pot fi reprezentate de litere aurii sau de stegulete cu mesaje sugestive.

Aceste cake toppers sunt adaosul perfect la tortul miresei pentru ca ii confera faimosului desert festiv o nota de stralucire.

Incearca si tu un cake topper si vei vedea cum literele din varf iti transforma tortul de nunta in ceva special. Varfurile de tort declaratie garanteaza succesul oricarui eveniment romantic.

Sursa: www.modwedding.com

Pagina 1/13

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest