Torturi de nunta colorate cu design spectaculos

Torturi de nunta colorate cu design spectaculos
Torturi de nunta colorate cu design spectaculos Torturi de nunta colorate cu design spectaculos Torturi de nunta colorate cu design spectaculos Torturi de nunta colorate cu design spectaculos Torturi de nunta colorate cu design spectaculos Torturi de nunta colorate cu design spectaculos Torturi de nunta colorate cu design spectaculos Torturi de nunta colorate cu design spectaculos Torturi de nunta colorate cu design spectaculos

Torturile de nunta realizate in combinatii cromatice unicat se remarca in mod cert prin designul spectaculos, fie ca sunt torturi sferice sau cu forma geometrica. Aceste deserturi festive sunt o combinatie artistica fabuloasa care asociaza simtul artistic al cofetarului cu maiestria sa.

Torturile de nunta colorate in galben, maro, verde sau in contrast alb-negru sunt realizate din ciocolata, vanilie si alte combinatii savuroase, dupa anotimp. De la racoritorul serbet cu gheata servit vara la tortul de cacao cu frunze din ciocolata, un desert festiv spectaculos iese in evidenta atat prin designul unic, cat si prin forma sau culoare.

Daca vrei sa iti impresionezi invitatii cu ajutorul tortului de nunta, alege un model de lux a carui dimensiune variaza in functie de numarul de invitati.

In galeria foto alaturata ai de ales intre cele mai frumoase modele de torturi colorate cu design spectaculos. Foloseste oricare dintre pozele cu torturi de nunta ca sursa de inspiratie pentru propriul eveniment, iar apoi apeleaza la serviciile unui cofetar cu experienta.

Pagina 1/10

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest