Torturi de nunta cu mov si gold pentru nuntile din 2016

Torturi de nunta cu mov si gold pentru nuntile din 2016
Torturi de nunta cu mov si gold pentru nuntile din 2016 Torturi de nunta cu mov si gold pentru nuntile din 2016 Torturi de nunta cu mov si gold pentru nuntile din 2016 Torturi de nunta cu mov si gold pentru nuntile din 2016 Torturi de nunta cu mov si gold pentru nuntile din 2016 Torturi de nunta cu mov si gold pentru nuntile din 2016 Torturi de nunta cu mov si gold pentru nuntile din 2016

O tendinta de nunta care ia avant la evenimentele din 2016 sunt jocurile cromatice cu mov si gold folosite pentru tortul miresei, cat si pentru decorul nuntii in general. Aceste nuante puternice sunt ideale pentru tema nuntii si pot fi folosite la centrul mesei sau incorporate in invitatiile de nunta.

Tortul de nunta cu mov si gold arata exceptional daca este realizat de un cofetar cu talente artistice deosebite, ce stie sa aleaga textura si designul ideal pentru cel mai important desert festiv de la eveniment. In ton cu tortul de nunta pot fi rochiile domnisoarelor de onoare, cocardele invitatilor, florile miresei, respectiv elementele decorative folosite pentru infrumusetarea salii de receptie. Luminile decorative si sculpturile de gheata pot completa la randul lor decorul de nunta in culori mov si gold.

Daca aceasta idee in contrast cromatic te incanta, iar movul si auriul sunt printre culorile tale preferate, iata cateva poze pline de inspiratie cu torturi de nunta in mov si gold pentru nuntile din 2016.

Pagina 1/8

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest