Torturi de nunta glamorous

Torturi de nunta glamorous
Torturi de nunta glamorous Torturi de nunta glamorous Torturi de nunta glamorous Torturi de nunta glamorous

Torturile de nunta glamorous sunt facute sa impresioneze invitatii la nuntile grandioase, de mare anvergura sau la nuntile mai mici, dar elegante.

Comandate pentru nuntile formale unde participa invitati din inalta societate, cele mai elegante torturi de nunta sunt spectaculoase si se remarca prin designul sofisticat, detaliile cu alura princiara sau numarul mare de straturi.

Fie ca doresti un tort glamour cu accente metalice, un tort de nunta vintage cu volane si perle, un tort cu design mosaic sau un tort dantelat, cu multe etaje, decorat cu cristale spectaculoase, inainte de alegerea modelului si a cantitatii, gandeste-te cati invitati participa la eveniment ca sa stii cat de mare sa fie tortul si cat ar trebui sa cantareasca in asa fel incat sa ajunga la toti invitatii prezenti.

Tinand cont de aceste aspecte, inspira-te din cele mai spectaculoase modele de torturi glamour pe care le-am selectat special pentru tine ca sa vezi ce torturi fabuloase sunt in tendinte chiar in acest sezon.

Indiferent ca nunta are loc toamna, iarna, primavara sau vara, aceste idei de torturi glamour se potrivesc fiecarui sezon in parte pentru ca sunt originale si pline de stil.

Pagina 1/5

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest