Torturi de nunta bijuterie pentru 2016

Torturi de nunta bijuterie pentru 2016
Torturi de nunta bijuterie pentru 2016 Torturi de nunta bijuterie pentru 2016 Torturi de nunta bijuterie pentru 2016 Torturi de nunta bijuterie pentru 2016 Torturi de nunta bijuterie pentru 2016 Torturi de nunta bijuterie pentru 2016 Torturi de nunta bijuterie pentru 2016 Torturi de nunta bijuterie pentru 2016

Torturile de nunta bijuterie te duc cu gandul la evenimente regale si glam unde se poarta deserturile confetti cu linii sofisticate, accesorizate cu perle, margele si cristale.

Decorate cu brose din zahar si fundite sau cu siraguri de perle pretioase, torturile de nunta bijuterie sunt pe de o parte opera maestrilor cofetari si pe de alta parte creatiile artistice ale profesionistilor care par sa reinventeze podoabele purtate in anii '50-'60 de actrite precum Audrey Hepburn sau Marilyn Monroe.

Fie ca te inspira celebritatile de la Hollywood, fie ca esti o mireasa traditionala care vrea sa poarte in chip simbolic bijuteriile unei persoane dragi, torturile de nunta bijuterie sunt o idee exceptionala pentru nuntile clasice sau in stil vintage din 2016.

Tu decizi ce tema alegi pentru evenimentul tau si tot tu vei alege modelul de bijuterie care vrei sa decoreze tortul miresei. Dar inainte sa iei decizia finala, rasfoieste o galerie foto cu torturi de nunta bijuterie!

Pagina 1/9

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest