Torturi de nunta cu ciocolata de care te vei indragosti instant

Torturi de nunta cu ciocolata de care te vei indragosti instant
Torturi de nunta cu ciocolata de care te vei indragosti instant Torturi de nunta cu ciocolata de care te vei indragosti instant Torturi de nunta cu ciocolata de care te vei indragosti instant Torturi de nunta cu ciocolata de care te vei indragosti instant Torturi de nunta cu ciocolata de care te vei indragosti instant Torturi de nunta cu ciocolata de care te vei indragosti instant Torturi de nunta cu ciocolata de care te vei indragosti instant Torturi de nunta cu ciocolata de care te vei indragosti instant Torturi de nunta cu ciocolata de care te vei indragosti instant

Torturile de nunta cu ciocolata sunt cele mai indragite de nuntasi, iar aceste deserturi festive sunt o alegere populare pentru nuntile de toamna si de iarna. Daca toamna torturile cu ciocolata prezentate pe buturuga sunt ideale pentru nuntile rustice, iarna aceste dulciuri cu ciocolata se folosesc mai mult ca oricand.

La torturile cu ciocolata nu trebuie sa renunti nici macar in sezonul cald, daca esti o fana infocata a acestui desert maroniu pentru ca un tort de inghetata cu ciocolata este desertul la care viseaza orice invitat indiferent de varsta.

Cu aroma usoara de menta sau de portocala confiata, torturile cu ciocolata pot fi torturi clasice in stil Joffre sau Mascota, dar pot fi si torturi cu cocos sau frisca imbracate in glazura de ciocolata.

Fie ca sunt realizate integral din ciocolata sau in combinatie cu alte ingrediente de sezon, cert este ca torturile de nunta cu ciocolata sunt foarte apreciate, iar decorul lor deosebit le propulseaza in topul deserturilor din 2016.

Iata cateva modele de torturi romantice cu ciocolata de care te vei indragosti instant!

Pagina 1/10

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest