Tortul de nunta persan: noul trend al nuntilor din 2017?

Tortul de nunta persan: noul trend al nuntilor din 2017?
Tortul de nunta persan: noul trend al nuntilor din 2017? Tortul de nunta persan: noul trend al nuntilor din 2017? Tortul de nunta persan: noul trend al nuntilor din 2017?

Cauti idei de tort pentru nunta ta din 2017? Torturile naked, cele pictate, ombre sau metalice au fost in timp printre cele mai populare alegeri de la nunta.

Se pare ca in 2017 se schimba tendintele, iar tortul persan este deja o noua fita la nuntile cu fast din strainatate. Este posibil ca aceasta tendinta sa prinda si la nuntile din tara noastra in 2017, asa ca acest tort inspirat de vechea traditie culinara a locuitorilor prezentului Iran sa fie devina de top pentru evenimentele viitoare.

Legenta tortului persan a inceput in trecut, pe vremea cand o tanara din Persia, in dorinta de a-l cuceri pe printul din acele vremuri, a copt un tort pe care l-a umplut cu potiuni de dragoste magice.

Retetele de tort persan sunt diferite, desi sunt construite in jurul aceleiasi idei. Torturile au la baza ingrediente naturale, inclusiv apa de trandafir, cardamom, sofran si frisca.

Tortul de nunta persan este decorat cu fistic, smochine, petale de trandafir sau bezele, detalii care transforma tortul mirilor intr-un adevarat deliciu festiv, cu o culoare intensa. Tortul de nunta persan nu este doar atractiv, ci este un tort romantic in esenta, parfumat cu condimente bogate si tonuri florale.

Foto: Pinterest

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest