Idei de pus in practica pentru cel mai hot tort de nunta al verii

Idei de pus in practica pentru cel mai hot tort de nunta al verii

Cel mai hot tort de nunta al verii poate deveni realitate dupa ce vei citi cateva idei numai bune de pus in practica. Un tort de nunta potrivit pentru sezonul cald poate fi o imbinare armoniasa de flori, culori vii si fructe, specifice anotimpului estival. De asemenea, atunci cand selectezi un tort de nunta pentru vara, este important sa alegi arome asociate sezonului cald.

Cele mai populare torturi ale verii au in compozita lor fructe racoritoare. Poti sa alegi un tort de nunta cu piure de mure proaspete, cu umplutura de capsune sau un tort de lamaie cu accente fructate de vara. Foarte delicioase sunt si torturile cu crema Ganache umplute cu ciocolata gustoasa si cirese sau torturile cu aroma de vanilie.

Mirii sunt cei care trebuie sa decida cum sa fie tortul lor de nunta, cu conditia sa aiba in vedere anotimpul in care se desfasoara nunta si locatia (nunta la restaurant sau in aer liber). Tinand cont de aceste detalii, alege una dintre ideile de mai jos si transform-o intr-un desert special, care sa fie pe placul tuturor celor prezenti la eveniment.

Tortul de nunta este un detaliu important pentru reusita evenimentului tau, mai ales ca incheie petrecerea. Iata 5 idei de pus in practica pentru cel mai hot tort de nunta al verii 2017:

Decoreaza-ti tortul cu flori de sezon
Pentru decorul tortului, poti alege flori de vara in culori calde, fie ele naturale, fie realizate din zahar.

Alege fructe specifice anotimpului cald sau citrice
Torturile de vara cu cirese, capsune, fructe de padure si lamaie sunt printre cele mai racoritoare si aromate. Daca pui aceasta idee in practica, toti invitatii vor aprecia imbinarea de arome. Aceasta idee este perfecta pentru o nunta cu tematica rustica.

Foloseste culori de vara pentru decor
De la crema de tort la fructe si flori, designul tortului va arata splendid daca infuzezi in desertul tau festiv culorile verii.

Forme originale inspirate de anotimpul cald
Pentru vara, poti alege un tort in forma de scoica, de castel imprejmuit de nisip sau alt model care te face sa te gandesti la acest anotimp. Decoreaza tortul cu fluturi, flori si pasari care dau viata naturii in anotimpul cald.

Tortul de nunta trebuie sa fie in ton cu anotimpul in care este programat evenimentul
Imbina toate elementele de mai sus daca vrei ca tortul tau sa simbolizeze anotimpul in care ti-ai planificat nunta. De la o forma originala la florile exotice de vara care se pot regasi si in buchetul miresei, roaga-l pe cofetarul care se ocupa de tortul miresei sa transforme acest desert intr-o opera de arta dedicata verii.

Sursa: weddingforward.com, Foto: Pinterest.com

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest