Idei dpectaculoase pentru varful tortului de nunta

Idei dpectaculoase pentru varful tortului de nunta
Idei dpectaculoase pentru varful tortului de nunta Idei dpectaculoase pentru varful tortului de nunta Idei dpectaculoase pentru varful tortului de nunta Idei dpectaculoase pentru varful tortului de nunta Idei dpectaculoase pentru varful tortului de nunta Idei dpectaculoase pentru varful tortului de nunta Idei dpectaculoase pentru varful tortului de nunta Idei dpectaculoase pentru varful tortului de nunta Idei dpectaculoase pentru varful tortului de nunta

Decorul tortului de nunta nu poate fi complet daca nu are in varf o figurina sau alt element spectaculos care sa il scoata in evidenta.

Atunci cand vine vorba de tortul de nunta un varf mai mare poate da grandoare tortului, in timp ce exista situatii cand o mica figurina ingenioasa este suficienta. Si pentru ca florile nu lipsesc din peisajul nuntii, in galeria foto alaturata aceste elemente decorative predomina, fie ca sunt naturale sau din zahar.

Oricum ai prefera, un tort de nunta frumos va arata spectaculos datorita culorilor, dar si temei sale unice. Designul si gustul sunt alte elemente importante pentru acest desert festiv, dar pentru mirii care vor sa isi aminteasca de finalul petrecerii de nunta ar trebui sa vada si ce varfuri pot folosi pentru tortul lor de nunta astfel incat sa iasa din anonimat.

Sursa: www.modwedding.com

Pagina 1/11

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest