Top 5 torturi de nunta cu decor marsala pentru 2015

Top 5 torturi de nunta cu decor marsala pentru 2015
Top 5 torturi de nunta cu decor marsala pentru 2015 Top 5 torturi de nunta cu decor marsala pentru 2015 Top 5 torturi de nunta cu decor marsala pentru 2015 Top 5 torturi de nunta cu decor marsala pentru 2015 Top 5 torturi de nunta cu decor marsala pentru 2015

Asa cum se stie deja, culoarea anului 2015 este marsala, de aceea va propunem cinci torturi de nunta cu decor marsala in aceasta primavara.

Marsala este un ton cromatic apropiat ca nuanta de culoarea vinului Marsala, o licoare rubinie originara din Sicilia cu alcool intre 15 si 20%.

Marsala transmite caldura si incredere in fortele proprii, de aceea un ton cromatic ca acesta este ideal atat pentru decorul nuntilor, cat si pentru decorarea torturilor de nunta.

Daca te-ai decis sa organizezi in acest an un eveniment cu tema nuntii inspirata de culoarea Marsala, trebuie sa stii ca tonurile burgundy merg folosite in orice anotimp pentru designul torturilor.

Fie ca nunta este in stil vintage, rustic sau clasic, noi iti propunem cinci torturi cu decor Marsala ideala pentru un eveniment ca in povesti.

Iata 5 idei de top cu cele mai frumoase torturi de nunta al caror decor Marsala nu va trece neobservat in galeria foto alaturata. Vezi si alte idei festive pentru nuntile cu decor Marsala.

Pagina 1/6

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest