5 alternative originale la tortul de nunta clasic

5 alternative originale la tortul de nunta clasic
5 alternative originale la tortul de nunta clasic 5 alternative originale la tortul de nunta clasic 5 alternative originale la tortul de nunta clasic 5 alternative originale la tortul de nunta clasic

Nu esti o viitoare mireasa atasata de traditiile de nunta, iar ideea de a comanda un tort de nunta alb cu mai multe etaje iti displace? Iti doresti un desert special pentru ziua cea mare din care sa te infrupti impreuna cu invitatii tai si consideri ca tortul de nunta nu este un must have pentru evenimentul tau?

Daca vrei ca oaspetii sa aiba parte de o experienta senzoriala si gustativa de neuitat, ofera-le un desert non-traditional pe masura. Alege o alternativa originala la clasicul tort de nunta si vezi cele cinci deserturi festive din care poti comanda si tu.

De la acadele la cheesecake si gogosi, atunci cand vrei sa comanzi un desert special, o poti face, chiar daca invitatii de moda veche vor stramba din nas. La urma urmei este nunta ta, de aceea poti sa alegi oricare desert doresti pentru alternativa la tortul de nunta clasic.

Iata propunerile noastre:

1. Tort din bomboane
Daca iti doresti un tort de nunta fara nivelurile traditionale, poti opta pentru un desert ... portabil. In acest mod, invitatii nu trebuie sa paraseasca ringul de dans in timp ce consuma acadele pe bat.

 

2. Cheesecake pentru toata lumea
In loc de prajituri obisnuite, poti servi invitatilor cheesecake in portii individuale ca in imagine. Acest desert apetisant sigur este o alternativa perfecta la tortul de nunta traditional.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest