Top 10: Cadouri originale pentru mirese

 Top 10: Cadouri originale pentru mirese

Fie ca esti domnisoara de onoare sau o prietena de suflet din anturajul miresei, alaturi de plicul cu bani care se obisnuieste sa il oferi la nunta proaspetilor insuratei, poti oferi miresei un cadou simbolic pentru care nu trebuie sa spargi banca.

Iata 10 cadouri originale pentru mirese de care este bine sa tii cont daca esti in pana de idei.

Indiferent ca ii oferi miresei o carte amuzanta sau un parfum de designer, prietena ta va aprecia gestul, cu conditia ca darul sa fie oferit din inima. Topul celor 10 cadouri originale pentru mirese sunt ideea autoarei Sharon Naylor care a scris pana in prezent nu mai putin de 35 carti de nunta. Ideile sale au fost preluate de Bridalguide.com, astfel incat fiecare domnisoara de onoare sa isi formeze o idee despre cele mai apreciate daruri oferite in prag de nunta unei mirese.

1. Carduri cadou la saloane de beauty
Orice mireasa poate primi in dar un card cadou la un salon de beauty. Fie ca doresti sa ii oferi miresei un card pentru o sedinta de machiaj gratuita sau un tratament cosmetic, gestul tau va fi apreciat.

2. Carduri cadou pentru organizarea nuntii
In cazul in care mireasa este dornica sa econimiseasca bani pentru organizarea nuntii si doreste ca anumite lucruri sa le faca personal, ofera-i un card cadou la un magazin cu obiecte utile. De aici isi va putea face ultimele cumparaturi pentru marturii facute manual, programe de nunta sau alte proiecte amuzante. Exista si studiouri foto-video sau florarii care ofera vouchere pentru serviciile lor, de aceea poti cauta in orasul tau astfel de firme ce pot transforma o nunta cu buget redus intr-una de vis.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest