Cele mai frumoase juraminte de cununie din filme

Cele mai frumoase juraminte de cununie din filme

Juramintele rostite de catre miri la cununia religioasa au facut inconjurul lumii la televizor. Folosite ca sursa de inspiratie de milioane de  cupluri din intreaga lume, juramintele de cununie rostite in filme de starurile TV au ramas in memoria telespectatorilor.

Vrei sa vezi care sunt cele mai frumoase juraminte de cununie care au facut istorie de-a lungul timpului?

Iata o selectie de citate clasice rostite de eroii tai preferati din serialele care ti-au colorat copilaria si adolescenta. Acum le poti folosi la propria nunta, daca le consideri potrivite pentru cea mai frumoasa zi din viata ta.

Donna si David, Beverly Hills

David: Cand ne-am indragostit prima data? Aveam 18 ani? 16 ani? Poate 10. Nu stiu exact. Adevarul este ca nu imi pot imagina un moment din trecut in care sa nu te fi iubit. Mereu am stiut ca tu esti cea care se uita in ochii mei si imi poate citi sufletul. Eu nu pun la indoiala faptul ca te dedici in totalitate relatiei noastre si stiu ca impreuna putem trece prin orice incercare. Te voi accepta ca cea mai buna prietena si ca tovaras de viata. Este un miracol faptul ca alaturi de tine mi-am gasit linistea si fericirea, iar in cinstea acestei minuni, imi iau angajamentul in fata familiei si a prietenilor nostri sa te iubesc si sa te pretuiesc pentru totdeauna.

Donna: Ma uit la tine si il vad pe cel mai bun prieten al meu. Energia si pasiunea ta ma inspira intr-un mod in care nu am crezut vreodata ca este posibil. Frumusetea ta interioara este atat de puternica incat nu imi este teama sa fiu eu insami. Eu nu mai tem deloc. Niciodata nu m-am gandit ca as putea gasi pe cineva pe care sa il iubesc si sa ma iubeasca neconditionat. Si am realizat ca, desi suntem de multe ori separati, esti mereu cu mine, ca eșsti sufletul meu pereche. Tu imi dai un scop in viata, atunci cand simt ca nu am unul. Fara tine sufletul meu ar fi gol, inima mea rupta pentru ca fara tine ma simt incompleta. Ii multumesc lui Dumnezeui n fiecare zi ca te-a adus in viata mea si iti multumesc ca ma iubesti.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest