Asigurarea de nunta sau cum sa eviti un dezastru in ziua cea mare

Asigurarea de nunta sau cum sa eviti un dezastru in ziua cea mare

Vremea rea nu este singura care iti poate strica planurile de nunta. Alaturi de o ploaie strasnica, poti sa iti deteriorezi rochia de mireasa sau sa te trezesti cu tortul mirilor pe jos. Sunt cupluri ghinioniste care au avut parte de o nunta de pomina pentru ca
emotiile au pus stapanire pe ei si o singura imbratisare le-a stricat ziua care trebuia sa fie cea mai frumoasa din viata lor.

Vrei sa eviti situatiile neplacute pe cat posibil? Foloseste toate resursele pe care le ai la indemana, de la citirea buletinului meteo si pana la recomandarile prietenilor legate de promptitudinea si seriozitatea furnizorilor de nunti, astfel incat sa ai parte de o zi memorabila. Si nu in ultimul rand ia in considerare asigurarea de nunta ca sa primesti o despagubire in cazul unui dezastru.

Asigurarea de nunta

Ai facut o comanda, iar furnizorul de nunti nu si-a onorat-o. Mai rau, magazinul sau a dat faliment si nu stii de unde sa il iei. Fie ca ti-ai comandat rochia de mireasa de la un furnizor de moda local sau ai comandat invitatiile de nunta, in primul rand asigura-te ca nu pierzi banii si achizitionezi din timp toate produsele necesare. Incheie un contract scris prin care ceri sa iti fie furnizate produsele comandate la o data fixa si cumpara intotdeauna pentru nunta doar de la furnizori seriosi recomandati de prieteni, cunostinte, care au o clientela multumita de serviciile si produsele cumparate.

La nevoie, cumpara o polita de asigurare prin care ti se vor returna cheltuielile in caz ca ai investit bani intr-un magazin falimentar si solicita o garantie daca este cazul. Polita de asigurare se calculeaza in functie de costul nuntii si aceasta trebuie incheiata atunci cand platesti avansul sau cu minim 15 zile inainte de nunta. Cu cat evenimentul este mai costisitor,
cu atat o polita de nunta costa mai mult.

Aceasta acopera o categorie larga de cheltuieli si prin intermediul unei polite de asigurari esti despagubita in caz ca o furtuna devasteaza locatia de nunta sau floraria cu care ai incheiat un contract a dat faliment. Tot polita de asigurare a nuntii te scoate din impas in caz ca exact in ajun de nunta mirele trebuie operat urgent de apendicita si prin urmare evenimentul se amana.

Cand se incheie asigurarea de nunta? O polita de asigurare pentru nunta se incheie in caz ca apare o situatie neprevazuta, de aceea este bine sa te feresti de magazine, hoteluri care sunt deja in faliment, daca vrei sa fii despagubita in caz de dezastru.

Ce acopera asigurarile de nunta?

Conditiile meteorologice: daca nunta ta trebuie amanita din cauza conditiilor de vreme rea, polita ar trebui sa acopere costurile reprogramarii.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest