Te casatoresti in acest week-end? Vezi cum va fi vremea in tara

Te casatoresti in acest week-end? Vezi cum va fi vremea in tara

Te casatoresti in acest week-end si nu stii cum va fi vremea? Iata cum va fi timpul probabil in fiecare zona din tara, potrivit www.meteoromania.ro.

Vezi la ce sa te astepti de la acest sfarsit de saptamana chiar acum. In general, cei care si-au programat nunta sambata pot sa stea fara griji, insa, incepand cu data de 24 iulie, in mai multe regiuni din tara se va instala o instabilitate atmosferica, iar conditiile de precipitatii se vor fi accentua.

Daca acest lucru te afecteaza si pe tine, vei vedea doar urmarind indicatiile meteorologice din regiunea ta.

Banat. In prima zi de week-end, pe 23 iulie, vremea va fi deosebit de calda, cu temperaturi diurne de 31-32 de grade si nocturne de  16-18  grade.  Incepand cu 24 iulie vremea se va racori, temperaturile maxime ajungand intre 27 si 29 grade. In perioada 24-26 iulie, instabilitatea atmosferica se va accentua si vor fi precipitatii pe arii extinse, insemnate cantitativ. Prin urmare, cei care au nunta in acest week-end pot sta fara griji daca aceasta este programata sambata. In schimb, duminica ar fi bine ca nuntasii sa fie inarmati cu umbrele, mai ales daca nunta este in aer liber.

Crisana. In prima zi de week-end temperaturile diurne maxime vor fi in jur de 31-32 de grade, iar cele nocturne se incadreaza intre 16...18  grade. Incepand cu data de 24 iulie vremea se va racori usor, urmand ca valorile maxime sa coboare pana la 26-28 grade. Instabilitatea atmosferica va fi accentuata in perioada 24-26 iulie cand ploile se vor semnala pe arii extinse si local vor fi insemnate cantitativ.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest