Vesti proaste pentru viitoarele mirese: Evenimentele cu peste 50 persoane, interzise de autoritati

Vesti proaste pentru viitoarele mirese: Evenimentele cu peste 50 persoane, interzise de autoritati

Incepand cu data de 14 martie, autoritatile din Romania au impus noi restrictii care interzic evenimentele cu peste 50 persoane indiferent de natura lor. Masura a fost impusa de Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta in incercarea de a combate raspandirea virusului COVID-19, anunta CNSSU intr-un comunicat de presa, disponibil pe site-ul Ministerului Sanatatii

Aceasta masura este ingrijoratoare pentru viitoarele mirese care si-au programat nunta in aceasta primavara, deoarece nu se stie cat va dura restrictia, avand in vedere ca Romania a trecut la scenariul 3, o data cu depasirea a o suta de imbolnaviri de coronavirus. Nu doar cei care si-au programat nunta dupa postul Pastelui risca sa isi dea planurile peste cap, ci toti organizatorii de evenimente, deoarece masura vizeaza orice manifestare culturala, artistica, sportiva sau religioasa programata intr-o sala inchisa, cu un numar de participanti care depaseste 50 persoane.

Pana in prezent s-au anulat mai multe concerte si intreceri sportive atat in Romania, cat la nivel global in lupta pentru combaterea coronavirusului.

Pentru a limita efectele pandemiei de COVID-19, tot la data de 14 martie, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a anuntat ca tara noastra va intra de luni in stare de urgenta.

Conform art. 93 din Constitutia Romaniei, precum si O.G. nr. 1/1999, starea de urgenta poate dura cel mult 30 de zile, timp in care se pot impune diverse masuri de natura economica si de ordine publica. Deoacamdata acest lucru vine cu recomandarea de a pastra distanta sociala, de a ne proteja de contaminare respectand o igiena riguroasa si de a parasi locuinta doar in caz de stricta necesitate.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest