Ghid vestimentar pentru mama miresei. Cum trebuie sa se imbrace la nunta?

Ghid vestimentar pentru mama miresei. Cum trebuie sa se imbrace la nunta?

La nuntile din trecut mama miresei alegea intotdeauna o rochie respectabila in nuante pastel sau de culoare bej, conform tendintelor vestimentare din vremuri de mult apuse. Din fericire, acest lucru a trecut! In zilele noastre atat mama miresei, cat si mama mirelui pot purta acele rochii de seara care le pun in valoare personalitatea, dar si atuurile fizice. Toate alegerile vestimentare pot fi de o eleganta coplesitoare deoarece ultimul ghid de fashion pentru mamele soacre le incurajeaza pe acestea sa poarte rochii feminine in culori variate ce se incadreaza in tematica nuntii.

Pentru ca tinuta vestimentara pentru mama miresei sa fie adecvata pentru nunta, exista cateva reguli dupa care aceasta trebuie sa se ghideze. Iata care sunt aceste sfaturi vestimentare:

1. Mireasa este cel mai bun ghid in alegerea rochiei perfecte

Urmeaza indiciile miresei despre stil, culoare si grad de formalitate. Mirii sunt cei care dau tonul petrecerii de nunta, fie ca receptia are loc la tara, fie ca nunta este una Black-Tie cu tinute formale obligatorii.

2. Alege o rochie in culori asemanatoare cu tinutele domnisoarelor de onoare

Rochia de nunta purtata de mama miresei trebuie sa complimenteze culorile folosite in decorul nuntii. Inainte sa iti cumperi rochia de seara adecvata, lasa-le pe domnisoarele de onoare sa isi aleaga tinutele de nunta, iar dupa aceea incearca sa gasesti acea rochie perfecta in culori si materiale similare cu ale ajutoarelor miresei.

Daca fiica ta renunta sa aleaga pentru domnisoarele de onoare rochii in culori uniforme, incearca sa gasesti o rochie ce se asorteaza la tinutele lor individuale. Spre exemplu, daca una dintre domnisoarele de onoare poarta o rochie neagra, ti-ai putea dori o rochie argintie sau gri, iar daca fetele poarta rochii albastru cobalt, mama miresei poate sa aleaga o rochie bleumarin.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest