Pontul zilei: Cum sa te bucuri de confort in timpul mersului?

Pontul zilei: Cum sa te bucuri de confort in timpul mersului?

Ai adesea probleme cu incaltamintea si vrei sa te bucuri in sfarsit de confort in timpul mersului atunci cand iesi la plimbare incaltata in pantofii tai favoriti? Iata ce ponturi sa aplici ca sa te bucuri de mai mult confort, fie ca porti pantofi, sandale sau tenisi.

Aplica deodorant uscat in pantofi
Daca piciorul aluneca in incaltaminte, iar pantofii te rod, acest lucru nu va mai fi o problema cu conditia sa recurgi la urmatoarea solutie. Aplica deodorant uscat in zonele laterale sau la spatele pantofului, unde este calcaiul, iar ranile sau basicile vor deveni istorie.

Picioare fresh, fara miros neplacut
Chiar daca porti incaltaminte din piele ecologica, pentru ca pantoful sa nu prinda un miros neplacut, este bine sa schimbi branturile si sa folosesti zilnic spray de pantofi sau sampon uscat. In acest fel, nu iti va mai fi jena sa te descalti de pantofi atunci cand mergi in vizita la cunostinte.

Curatarea incaltamintei din materiale textile
Tenisii albi se murdaresc usor. Ca sa arate mereu noi ca din magazin, spala-i periodic cu otet alb si freaca-i usor cu o periuta de dinti. Apoi lasa-i la uscat pe balcon.

Spune stop sandalelor alunecoase
Ca sa nu mai aluneci accidental in bratele vreunui amic, atunci cand cumperi sandale noi, ia o bucatica de smirghel si racaie talpa pana cand suprafata alunecoasa devine abraziva.

Solutie eficienta pentru pantofii prea stramti
Acestia se vor lasa la mers daca pui in ei alcool inainte sa ii probezi prin casa. O alta solutie este sa pui in ei doua pungi cu apa inchise ermetic si sa ii lasi la congelator pana apa din pungi ingheata. Pantofii se vor largi si nu te vor mai deranja la mers.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest