Top 10 lucruri must-have in dulap pentru 2013

Top 10 lucruri must-have in dulap pentru 2013
Top 10 lucruri must-have in dulap pentru 2013 Top 10 lucruri must-have in dulap pentru 2013 Top 10 lucruri must-have in dulap pentru 2013 Top 10 lucruri must-have in dulap pentru 2013

2013 aduce cu el, cu siguranta, o multitudine de schimbari. Pentru a fi pregatita pentru aceste schimbari si pentru a fi sigura ca noul an nu te va prinde nepregatita, am pregatit pentru tine o lista de 10 lucruri must-have in dulapul tau.

1. O rochie de seara eleganta. Nu ai cum sa stii cu ce evenimente va veni si te va surprinde noul an si de aceea, trebuie neaparat sa ai in dulap o rochie de seara eleganta, potrivita pentru nunti, botezuri si alte ocazii speciale.

2. O fusta creion neagra. Clasica, eleganta si stylish, fusta in stil creion este perfecta pentru femeile secolului XXI, moderne, independente si preocupate de cariera. De aceea, pentru a fi chic si pentru a-ti scoate in evidenta formele feminina, chiar si la locul de munca, o astfel de fusta este ideala.

3. O camasa din matase naturala. Niciun material nu se simte pe piele atat de bine si nu este atat de feminin ca matasea naturala. Poti purta o astfel de camasa atat la locul de munca, cat si la o iesire in oras, cu prietenele, daca o accezorizezi indraznet.

4. O rochie scurta, de cocktail. Pentru petreceri la locul de munca, petreceri de logodna si alte evenimente asemanatoare, rochiile scurte de cocktail sunt un must-have. Adauga o pereche de pantofi moderni, accesorii stylish si tinuta ta de diva va fi gata.

5. O rochie de vara. Lungi sau scurte, rochiile sunt in trend vara, lucru care ar trebui sa le faca nelipsite din garderoba ta. Nu numai ca acestea sunt niste piese foarte feminine, dar sunt lucrate si din materiale fine, placute si usor de purtat pe timpul verii.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest