Top 10 al celor mai importante ponturi pentru fotografiile cu invitatii de la nunta

Top 10 al celor mai importante ponturi pentru fotografiile cu invitatii de  la nunta
Top 10 al celor mai importante ponturi pentru fotografiile cu invitatii de  la nunta Top 10 al celor mai importante ponturi pentru fotografiile cu invitatii de  la nunta Top 10 al celor mai importante ponturi pentru fotografiile cu invitatii de  la nunta Top 10 al celor mai importante ponturi pentru fotografiile cu invitatii de  la nunta

Pentru un album de nunta excelent, sfaturile profesionale si tehnicile de capturare a cadrelor sunt esentiale. Noi va prezentam 10 situatii de top cu cele mai importante ponturi pentru fotografiile in care apar invitatii, fie ca aceste cadre sunt capturate de oaspeti, fie de fotografii  profesionisti.

10. Lumina naturala versus lumina flash-ului

In functie de perioada din zi in care faci fotografiile, dar si de distanta fata de subiect, ai de ales intre lumina naturala si flash.  Culoarea luminii este esentiala pentu a pastra cat mai aproape de natural culorile din fundal. Daca lumina este calda, lumina din fotografie va fi mai rosiatica. In functie de acest aspect, incearca sa te orientezi cand anume vei face fotografiile de nunta in aer liber si cand e indicat sa te abtii.

Flash-ul nu este recomandat daca invitatii de la nunta capturati pe obiectiv se afla la mica distanta de fotograf. Culorile obtinute sunt prea deschise, de aceea mai practic este sa te indepartezi de subiect si sa folosesti functia zoom. Multe camere foto permit chiar ajustarea intensitatii flash-ului, optiune pe care nu ar trebui sa o ignori.

9. Flateaza subiectul

Vorbim din punct de vedere estetic, desigur! Adevarul este ca nuntasii care primesc complimente se simt mai increzatori in fata aparatului de fotografiat, de aceea e bine ca din cand in cand sa ii flatam. 

Plaseaza-i intr-o locatie slab luminata daca oaspetii se afla intr-o incapere sau asteapta apusul de soare pentru a captura cele mai bune fotografii.

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest