Cum sa faci fata provocarilor de ultim moment dinainte de nunta?

Cum sa faci fata provocarilor de ultim moment dinainte de nunta?

Ai planificat nunta in cel mai mic detaliu, dar chiar pe ultima suta de metri este posibil sa ai parte de anumite suprize. Ca sa faci fata cu succes oricarei provocari, trebuie sa ai in vedere cateva sfaturi de la experti.

Sunt momente cand este nevoie sa refuzi oferta last minute venita din partea unei persoane dragi sau sa adaugi pe lista de invitati pe cineva care nu era trecut in planificare. Tu stii sa solutienezi problemele aparute in prag de nunta cu diplomatie? Vezi cum te invata expertii sa iesi cu fata curata din aceste situatii delicate.

O cunostinta iti cere in ultimul moment sa maresti lista de invitati. Ce raspuns ar trebui sa ii dai?
Ti se cere sa adaugi pe lista de invitati prietenii unei cunostinte chiar in ultimul moment. Chiar daca matusa s-a trezit cu trei zile inainte de nunta sa iti ceara aceasta favoare, refuz-o politicos. Spune-i ca lista de invitati a fost deja trimisa organizatorilor de nunta si nu este cale de intoarcere. Iar daca era cineva important, trebuia sa se gandeasca din timp la persoanele pe care dorea sa le aiba alaturi la nunta.

Timpul iti este dusman
Sunt momente cand in ziua nuntii unii dintre invitati intarzie sa apara, iar acest lucru este valabil chiar si in cazul domnisoarelor de onoare. Si mai dificila pare situatia cand nu ai la indemana limuzina comandata sa te duca la biserica. Da un telefon scurt si intreaba ce se intampla si de ce persoana care intarzie nu a venit la ora stabilita. Roag-o sa se grabeasca si incearca sa iti pastrezi calmul, asigurandu-i pe cei deja prezenti ca lucrurile sunt sub control.

Cineva bea prea mult la nunta
Acest incident apare probabil la fiecare nunta. Vorbeste cu persoana care este in compania invitatului cel "vesel" sa controleze situatia. De asemenea, roaga barmanul sa dilueze bautura sau sa nu ii mai serveasca cu alcool pe oaspetii galagiosi. La finalul petrecerii, asigura-te ca invitatii care au abuzat de bautura sunt condusi la domiciliu de familie, prieteni sau alte cunostinte care nu au baut peste masura. In final, asigura-le transportul celor care risca sa faca accidente in drum spre casa.

Look-ul iti este "devastat"
Nu poate fi chiar atat de rau nici atunci cand cineva a calcat din prea mult entuziasm pe trena lunga de la rochie. O mireasa prevazatoare poate sa aleaga o rochie cu trena detasabila sau doua tinute de nunta, astfel incat un accident nefericit sa nu ii strice petrecerea. Tot ce ai nevoie in acest moment este o criza de nervi. Chiar daca iti vine sa plangi, pastreaza-ti calmul, roaga o domnisoara de onoare sa te ajute sa iti reimprospatezi machiajul si sa iti pui la punct imaginea. Apoi iesi cu zambetul pe buze pentru a-ti intampina invitatii ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic.

Mama, sentimentala din fire, vrea sa iti ofere un dar pretios pentru nunta
Fie ca vrea sa porti voalul catedrala de pe vremea bunicii sau o bijuterie care nu se potriveste cu rochia de mireasa, spune-i ca apreciezi gestul ei, dar ceea ce ti-a oferit nu se potriveste cu tinuta de nunta moderna. Promite-i ca vei face cateva fotografii inainte sau dupa nunta cu accesoriile pe care ti le-a oferit, dar nu in prezenta invitatilor, ci atunci cand ramai doar cu familia.

Sursa: www.brides.com

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest