Inelul de logodna nu este pe placul miresei. Ce optiuni exista?

Inelul de logodna nu este pe placul miresei. Ce optiuni exista?

O cerere in casatorie incepe de regula cu oferirea unui inel de logodna. Din pacate, exista si situatii cand designul inelului, materialul din care este facut sau piatra o dezamagesc pe viitoarea mireasa. In aceasta situatie, exista mai multe solutii pentru a gestiona problema. Daca acesta este si cazul tau, uite cum sa procedezi fara sa jignesti sentimentele iubitului tau:

Abtine-te de la comentarii. Chiar daca nu iti place inelul de logodna primit, trebuie sa recunosti ca iubitul tau isi da silinta sa te multumeasca. Apreciaza gestul lui daca il iubesti, raspunzand la cererea in casatorie asa cum iti dicteaza inima.

Pastreaza discutiile neplacute pentru alta data
Nu strica momentul cu comentarii malitioase, gen: nu te pricepi la bijuterii. La urma urmei te casatoresti cu barbatul iubit, nu cu un inel.

Spune-i cu blandete ca vrei sa faci mici retusuri la inel
Evident, aceasta discutie poate avea lor mai tarziu, cand nu mai esti nervoasa. Intreaba-l daca se supara in caz ca mergi cu inelul la bijuteri sa ii schimbe putin forma, deoarece consideri ca ti-ar sta mai bine daca inelul ar arata putin diferit. Totodata, asigura-l ca apreciezi gestul lui si ca accepti cu bucurie sa te mariti cu el.

Poti sa refuzi inelul, daca nu esti pregatita sa te mariti
Cu siguranta un refuz la cererea in casatorie nu trebuie sa vina ca urmare a faptului ca nu iti place inelul. Explica-i doar ca nu vrei sa va grabiti, dar ca esti convinsa ca el este jumatatea ta. Insa mai aveti de lamurit niste lucruri inainte de marele pas, cum ar fi stabilitatea financiara, alegerea unei locuinte comune sau lucruri legate de intemeierea unei familii.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest