Ce trebuie sa faca mirele inainte sa mearga la altar?

Ce trebuie sa faca mirele inainte sa mearga la altar?

Daca urmeaza sa te casatoresti cu aleasa inimii tale, afla ce trebuie sa faca mirele inainte sa mearga la altar. Sunt opt lucruri esentiale pe care trebuie sa le ai in vedere pentru ca nunta sa decurga perfect. Citeste deci aceste sfaturi pentru miri inainte sa mergi la altar.

Citeste pentru ultima data juramintele
Chiar daca cuvintele iti apartin, s-ar putea ca emotiile sa iti puna capac atunci cand imbraci costumul de mire. Prin urmare, repeta in fata oglinzii juramintele.

Este esential sa mananci
In timp ce unii miri sunt mai relaxati inainte de nunta si reusesc sa ia cel putin o masa consistenta in timpul zilei, altii de abia iau din zbor o gustare, din cauza agitatiei.

Reimprospateaza-ti respiratia
Inainte de a merge la biserica, ai grija sa te privesti in oglinda si sa folosesti apa de gura pentru a-ti improspata respiratia. In acest mod primul sarut al mirilor in calitate de sot si sotie va fi mai placut.

Verifica-ti look-ul pentru ultima data
Ai grija sa arati impecabil. Verifica sireturile de la pantofi (daca este cazul), nodul de la papion sau cravata, dar si frezura. Fotografiile din ziua cea mare sunt o amintire de lunga durata, de aceea este important sa ai grija la cele mai mici detalii, nu doar la costum.

Asigura-te ca stii unde sunt verighetele
Chiar daca nu ii inmanezi personal preotului verighetele, ai grija ca stii unde se afla. Fie ca acestea sunt in grija cavalerului de onoare, al nasului de cununie sau al baiatului cu verighetele, asigura-te ca inelele de nunta sunt la loc sigur.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest