5 momente deosebite din timpul nuntii

 5 momente deosebite din timpul nuntii
 5 momente deosebite din timpul nuntii

Daca fantana de ciocolata, eliberarea de porumbei si aruncarea cu petale de flori inaintea miresei sunt niste obiceiuri frecvent intalnite la nuntile din prezent, exista si cateva momente deosebite pe care mirii le pot include in programul de divertisment al unei petreceri de neuitat.

Un program complex de nunta reprezinta mai mult decat un show artistic atunci cand acesta include numere neobisnuite. Prin urmare, ca receptia sa fie originala, adaugand la traditiile de nunta si alte cinci momente speciale, evenimentul va fi declarat de toti cei prezenti nunta anului 2016.

Iata cele mai reusite idei de nunta de care se pot bucura atat protagonistii principali ai nuntii, cat si invitatii lor ce pot fi comandate sub forma unor servicii artistice care au rolul de a starni emotii si de a crea amintiri memorabile.

Ochelari din hartie pentru spectacolul de artificii

Ochelarii din hartie sunt un accesoriu amuzant si interesant care fac din focurile de artificii sa fie percepute asemeni unor inimioare colorate diferit. Acesst spectacol de lumini furnizeaza imagini mai dragute decat cele traite in timpul eclipselor solare.

Gastronomie moleculara

Pentru pasionatii de arta culinara, dar si de stiinta, gastronomia moleculara reprezinta un spectacol senzorial nemaipomenit. Astfel, in fata invitatilor se poate prepara somon din alginat de sodiu, o substanta prezenta in cafea, coca cola si bautiri energizante, in timp ce frisca se poate prepara din orice aliment. Ingenios, nu?

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest