Vezi ce semne aduc ghinion la nunta

Vezi ce semne aduc ghinion la nunta

Miresele sunt mai superstitioase din fire, de aceea atunci cand isi aleg data nuntii, o fac tinand cont atat de calendarul religios, cat si de alte semne care aduc ghinion la nunta, dar mai ales in casnicie.

Pentru a evita ghinionul, iata ce trebuie sa stii:

Evita sa te casatoresti de ziua ta sau dupa asfintit. Din punct de vedere al calendarului religios, trebuie sa eviti zilele de post din an. Daca esti nascuta intr-o astfel de zi, in mod sigur nu vei avea o casnicie fericita daca nu respecti datinile crestine.

Cel mai bine este sa te mariti duminica. Preotii nu sunt de acord cu nuntile care au loc sambata, deoarece credinciosii nu mai merg la Sfanta Liturghie de a doua zi. In plus, alegand data nuntii intr-o zi de duminica, poti economisi bani la restaurant.

Ziua cu ploaie si soare aduce belsug si prosperitate mirilor. Chiar daca nimeni nu isi doreste ploaie la nunta, trebuie sa stii ca o data ce curcubeul apare pe cer, poti captura niste poze senzationale.

Alege o nasa de cununie care nu este insarcinata. Daca nasa vine gravida la nunta, exista riscul sa ai parte de o casnicie grea.

Nuntile programate in ani bisecti aduc ghinion, deci fii atenta la data nuntii. De fapt, se spune ca si anii cu 366 zile sunt mai dificili, iar in viata fiecaruia pot sa apara mai multe cumpene decat in ceilalti ani.

Semne care prevestesc norocul: atunci cand vezi un cosar sau o pisica neagra nu te speria. Aceste semne aduc noroc in casnicie.

Evita sa te casatoresti la o manastire cu cimitir in imprejurimi. Daca in ziua nuntii vezi o groapa deschisa, un calugar sau o maicuta, exista posibilitatea sa ramai vaduva de tanara.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest