Este potrivit sa porti o rochie neagra la nunta?

Este potrivit sa porti o rochie neagra la nunta?

Faimoasa little black dress, cat si rochia maxi in aceeasi culoare sobra reprezinta o alegere mereu actuala, indiferent de eveniment. Tinand cont de regulile de eticheta, este permis sa porti la nunta anumite rochii negre, insa nu toate modelele sunt potrivite pentru acest eveniment elegant.

In primul rand, daca esti viitoare mireasa, nu este adecvat sa porti o rochie neagra in cea mai fericita zi din viata ta, cel putin nu in tara noastra.

Vera Wang, inventatoarea rochiei de mireasa negre, nu ar avea succes in tara noastra, pentru ca acest stil nu a prins la miresele din Romania.

Rochiile de mireasa negre sunt considerate o extravaganta si sunt mai potrivite pentru celebritatile care vor sa faca senzatie in ziua cea mare. In schimb, invitatele prezente la nunta pot purta fara griji rochii de seara negre. Acestea subtiaza talia si dau senzatia de alungire a siluetei.

Ce tip de rochie neagra este o idee proasta pentru nunta? Rochia de seara neagra NU este potrivita pentru nunta daca aceasta este prea stramta, prea scurta, foarte decoltata sau extrem de provocatoare. Evitand tinutele prea indraznete, rochia neagra poate fi purtata in orice alta situatie, cu conditia sa fie un model de bun gust, adecvat evenimentului.

In concluzie, daca esti invitata la o nunta, atunci cand iti alegi tinuta potrivita, fie ea o rochie de seara neagra sau in alta culoare, ai grija la stilul evenimentului, dar si la anotimpul in care este programata nunta.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest