Rezolutii de Anul Nou pentru cupluri

Rezolutii de Anul Nou pentru cupluri

Daca pana acum ai facut planuri la fiecare inceput de an doar pentru tine, din momentul in care iti gasesti partenerul potrivit, lucrurile se schimba. Iata la ce rezolutii de Anul Nou trebuie sa va ganditi impreuna daca formati un cuplu stabil cu intentii serioase de viitor:

Programati-va un moment din zi doar pentru voi
Cu siguranta acest obiectiv trebuie stabilit in functie de programul fiecaruia si trecut in agenda. Fie ca aveti timp sa luati cina impreuna, sa vizionati un film sau sa leneviti in pat, momentele de calitate petrecute in doi constituie amintiri de durata. Important este sa va gasiti timp pentru relaxare, chiar daca programul profesional este incarcat.

Puneti-va de acord cu finantele
Multe certuri in viata de cuplu pornesc de la bani. Fie ca aveti de gand sa faceti un credit, sa platiti niste datorii mai vechi sau sa puneti deoparte bani pentru vacanta, faceti o lista cu cheltuielile lunare pentru a stabili un buget pe tot anul.

Puneti la cale intalniri romantice
Sexul este important pentru succesul oricarei relatii, asa cu nu ezitati sa va setati o rezolutie la inceputul anului 2017 legata de viata intima. Spre exemplu, stabiliti sa faceti sex de doua ori pe saptamana sau ori de cate ori considerati ca este firesc.

Detasati-va de tehnologie
Desi smartphone-urile si iPad-urile ne fac viata mai usoara, inchideti-le inainte de culcare. Dispozitivele moderne indeparteaza oamenii, de aceea nu sunt un risc doar pentru sanatate, ci si un pericol pentru o relatie.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest