Cum se reutilizezi florile de la ceremonie la receptia de nunta?

 Cum se reutilizezi florile de la ceremonie la receptia de nunta?

Superbele buchete de flori folosite la ceremonie religioasa nu trebuie aruncate imediat dupa eveniment. Daca sunt asezate in vase cu apa, florile pot fi utilizate in cadrul receptiei, dar si dupa aceea.

Florile sunt nelipsite din peisajul nuntii si de aceeea este usor sa le incadrezi in decor. Mireasa trebuie sa se asigure ca aceste plante gingase vor fi reutilizate, mai ales daca au pret piperat. De la decorul meselor la infrumusetarea mijloacelor de transport folosite pentru iesirea din piesaj, mirii pot folosi intr-un mod creativ florile de la ceremonie.

Buchetele de flori
In loc sa le arunci imediat ce s-a terminat ceremonia, le poti pune in vase cu apa. Daca vrei, asaza cate o floare la masa fiecarui invitat sau decoreaza cu flori intrarea in sala de nunta. De asemenea, poti folosi florile pentru a decora masa pe care este amplasat tortul de nunta.

Florile pot fi daruite in semn de multumire
Daca nunta a luat sfarsit, dar florile arata inca bine, ia-le de pe masa si imparte-le invitatilor in semn de multumire pentru prezenta lor la eveniment. Le poti oferi in loc de marturii.

Decoreaza masina cu flori
Daca au ramas prea multe flori la receptie, dar nu vrei sa renunti la ele, decoreaza masina pe care scrie "Proaspat casatoriti" cu aceste flori delicate. Florile vor impodobi cu succes si cosurile bicicletelor.

Foloseste-le si dupa nunta
Poti impleti coronite de flori sau poti pastra o parte dintre ele pentru conservare. Acestea iti vor aminti cu siguranta de cel mai frumos eveniment din viata ta daca stii sa le reutilizezi in alt context.

Pat de flori in noaptea nuntii
Daca esti o romantica incurabila, ia florile in camera de hotel unde iti petreci alaturi de proaspatul sot noaptea nuntii. Poti folosi petalele de trandafiri in cada, atunci cand faci baie, dar si pentru a marca drumul sotului spre dormitor.
De asemenea, fa-i o surpriza si acopera patul in petale de flori.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest