Replici interzise in conversatia cu o viitoare mireasa

 Replici interzise in conversatia cu o viitoare mireasa

Fie ca esti sora, matusa, cea mai buna prietena sau o colega a viitoarei mirese, exista anumite replici pe care nu trebuie sa i le adresezi acesteia inainte de nunta. Gandeste-te ca si asa viitoarea mireasa trece printr-o multime de emotii si este suficient de preocupata de eveniment, dar si despre casnicia in sine, astfel incat nu mai are nevoie de o sursa de stres in plus.

Ca sa ii menajezi sentimentele, chiar si atunci cand purtati o discutie in contradictoriu nu trebuie sa folosesti urmatoarele replici:

Daca esti agitata, alunga stresul cu ceva tare
Alcoolul este ultima solutie pentru stres inainte de nunta. Nu o incuraja pe mireasa sa consume bauturi tari. Ii pot pricinui mai mult rau decat bine. Daca are nevoie sa doarma, un ceai de musetel si un masaj nu ar strica.

Arati ca amica X in aceasta rochie de mireasa
Cu siguranta nu este de bun augur sa compari doua mirese, mai ales daca pentru nunta lor au ales aceeasi rochie. Spune-i ca este unica si arata bine, fara sa ii gasesti asemanare.

Daca vrei sa renunti la nunta, te sustin
Poate ca are lacrimi in ochi din cauza unei amintiri mai vechi, dar acest lucru nu inseamna ca vrea sa fuga de la nunta, doar pentru ca este un pic panicata. Folosind aceasta replica, mireasa va intelege ca si-a ales sotul nepotrivit, iar casnicia lor nu are sanse sa dureze.

Cat costa intregul eveniment?
Costurile pe care le implica organizarea nuntii ii priveste doar pe miri si uneori pe cei apropiati cuplului care au platit o parte din cheltuielile legate de nunta. Daca mireasa vrea sa faca aceste confidente unei prietene, o va face din propria initiativa. Deci, abtine-te sa ii strici ziua cu intrebari personale.

Erai convinsa ca pana la nunta vei slabi, dar nu este asa
Atata timp cat o incape rochia de mireasa si a facut retusurile necesare ca sa arate bine in tinuta de nunta, nu priveste pe nimeni cate kilograme cantareste mireasa. Astfel de replica suna rautacios si nu este inspirata, indiferent cine i-o adreseaza miresei.

Pastreaza-ti calmul si nu mai exagera
Poate ca a facut un acces de nervi, plange din orice sau pur si simplu este nervoasa ca ziua ei nu a fost asa cum si-a imaginat-o. Acest lucru nu iti da dreptul sa o critici. Daca nu stii cum sa o ajuti, o simpla imbratisare este de ajuns ca sa stie ca ii esti alaturi.

Daca nu te schimbi, vei ramane singura
Poate ca se comporta ca o Bridezilla si nu isi poate stapani emotiile, dar evita sa ii dai astfel de replici dure care suna a ultimatum. Cu siguranta se va calma dupa nunta, cand evenimentul va lua sfarsit, iar lucrurile vor intra in normal.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest