Reguli importante de beauty pentru viitoarele mirese

Reguli importante de beauty pentru viitoarele mirese

O viitoare mireasa care vrea o nunta ca in povesti, trebuie sa se implice in organizarea propriului eveniment cu seriozitate si calm si sa respecte cateva reguli de beauty, daca isi doreste sa arate fermecator in ziua in care paseste spre altar.

Miresele din zilele noastre au la dispozitie o multime de materiale tiparite si electronice din care sa se inspire, dar pentru ca este greu sa acumuleze toate informatiile, acestea ar trebui sa retina doar 5 sfaturi de beauty esentiale. Iata care sunt acestea:

Coafura potrivita depinde in mare masura de designul rochiei de mireasa

Inainte sa te lasi sedusa de coafura unei actrite sau a unei printese, alege intai rochia de mireasa. Coafura potrivita este strans legata de felul in care arata rochia de mireasa. Daca alegi o rochie cu linii minimaliste, coafura poate fi simpla, dar daca rochia este una stil printesa si parul trebuie coafoat sofisticat sau cel putin accesorizat in stilul mireselor de la curtile regale, cu tiara si voal lung. Prin urmare, nu vei da gres daca alegi coafura dupa stilul epocii din care este inspirat designul rochiei.

Pentru ca rochia de mireasa si coafura sa se completeze reciproc, spune-i stilistului cum vei fi imbracata in ziua nuntii si ce asteptari ai de la el. In acest mod, stilistul iti va propune cateva tipuri de coafuri mireasa adecvate evenimentului tau, iar tu o vei alege pe cea care te incanta mai mult.

Lasa-te pe mana profesionistilor

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest