Principalele regrete ale mirilor legate de ziua nuntii

Principalele regrete ale mirilor legate de ziua nuntii

Ziua nuntii voaste este una dintre cele mai importante zile din viata oricarei perechi de indragostiti, dar asta nu inseamna ca lucrurile merg intotdeauna lin, asa cum au fost planificate.

Exista un numar de regrete comune pe care cuplurile le au despre ziua nuntii lor, asa ca suntem aici pentru a va asigura ca fiind atenti la cateva detalii, voi nu veti trece prin aceleasi regrete.

Angajati un fotograf profesionist
Chiar daca nu se vinde la cel mai mic pret de pe piata, pretul serviciilor achizitionate spun ceva despre experienta si tehnica unui profesionist. Asigurati-va ca angajati un fotograf care face poze decente si in care puteti avea incredere. Solicitati portofoliul sau in avans si tineti cont de recomandari, dar si de albumele de nunta la care a lucrat pana acum.

Reduceti din lista de invitati
Multe cupluri regreta ca au luat decizia sa invite atat de multi oameni care practic erau cunostinte indepartate, colegi de serviciu sau rude pe care nu le-au vazut cu anii. Nu trebuie sa va simtiti presati sa invitati pe cineva anume doar pentru ca acestia apreciaza invitatia sau pentru ca matusa vrea sa il revada pe fostul iubit al miresei. Taiati de pe lista de invitati oaspetii nedoriti si o data cu acestia veti taia si costurile de nunta.

Un prim dans fabulos
Unele cupluri se simt jenate sa isi etaleze talentele artistice in fata atator invitati, motiv pentru care nu se bucura de dansul mirilor asa cum ar trebui. Acest moment este unic, iar cateva lectii de dans va vor face sa va simtiti confortabil pe ringul de dans chiar si in fata unui public numeros.

Petreceti cateva momente doar voi doi
Parintii mirilor pot fi gazdele perfecte la nunta, in timp ce mirele si mireasa incearca sa ramana singuri macar pentru zece minute. Ziua nuntii trece repede si una dintre amintirile de neuitat sunt acele clipe petrecute in particular.

Bucurati-va de dimineata din ziua nuntii
Desi mirii sunt emotionati de schimbarea majora care urmeaza sa aiba loc in viata lor, acest lucru nu trebuie sa ii impiedice sa savureze un ultim pahar de sampanie inainte de nunta, in calitate de burlaci. Fiecare experienta este unica, inclusiv dimineata dinainte de nunta. Deci bucurati-va de ea pana nu este prea tarziu.

Nu va infometati
Pana la receptia de nunta sunt cateva ore bune si chiar daca ceremonia religioasa are loc in aceeasi zi cu petrecerea, acest lucru nu inseamna ca trebuie sa pasiti spre altar cu stomacul gol.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest