Recomandari culinare pentru ziua nuntii: Ce este bine sa faca mireasa ca sa fie in forma toata ziua

Recomandari culinare pentru ziua nuntii: Ce este bine sa faca mireasa ca sa fie in forma toata ziua

Desi in ziua nuntii vei avea un program incarcat, datorat intalnirilor cu furnizorii de evenimente si cu pregatirea propriu zisa pentru ceremonie, trebuie sa iti amintesti ca hrana nu trebuie neglijata nici macar in cele mai tensionate momente.

Ca sa te simti in forma in ziua nuntii si sa rezisti pana la sfarsit, specialistii au cateva recomandari si restrictii culinare pentru viitoarele mirese.

Chiar daca iti este teama ca te vei balona, iar rochia de mireasa va arata inestetic pe tine daca ai abdomenul umflat, consumand alimentele adecvate vei avea un look superb.

Pregateste-te asa cum se cuvine de nunta ca sa fii energica si sa iti pastrezi calmul in cea mai importanta zi din viata ta, urmarind cateva ponturi culinare:

Cea mai importanta masa din zi ramane micul dejun chiar si in ziua nuntii
Daca sari peste masa de dimineata si nu iei nici macar o gustare intre doua intralniri cu furnizorii de nunta, te vei simti lipsita de energie. Prin urmare, nu ignora senzatia de foame! Poti consuma fara griji iaurt grecesc, cereale si branza slaba inca din primele ore ale zilei.

Mananca des, dar alege un pranz light
Pranzul nu trebuie sa fie unul prea incarcat. Poti miza pe un dejun frugal cu proteine si vegetale. Putina friptura de curcan, un mar si cateva migdale sunt suficiente ca sa te simti confortabil in continuare.

Mananca o data cu oaspetii
Chiar daca nu obisnuiesti sa mananci noaptea, acum trebuie sa faci o exceptie. Doar este nunta ta. Atunci cand invitatii servesc masa, nu uita sa iei si tu din cand in cand cate ceva de mancare. Altfel, cum vrei sa rezisti pe ringul de dans?

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest