4 teme de conversatie necesare inainte de sarbatori pentru cuplurile proaspat casatorite

4 teme de conversatie necesare inainte de sarbatori pentru cuplurile proaspat casatorite

Sarbatorile pot fi o sursa de stres pentru familii, in special pentru cuplurile proaspat casatorite. Puteti atenua din start o parte din stres, purtand o conversatie fireasca inainte de sarbatori.

Exista patru teme de conversatie pe care trebuie sa le abordati in mod cert, deoarece aceste subiecte framanta orice cuplu. Iata ce intrebari trebuie sa ii adresezi sotului tau inainte de Craciun:

Unde ne petrecem sarbatorile de iarna?
Atunci cand v-ati casatorit, ati dublat numarul optiunilor de petrecere a sarbatorilor de iarna. Decideti impreuna cat timp sa va petreceti impreuna cu familiile voastre si cat timp sa stati cu prietenii sau singuri, ca sa fie multumita toata lumea. Prin aceasta discutie, un cuplu proaspat casatorit trebuie sa ajunga la un acord, care sprijina si protejeaza interesele voastre.

Stabiliti impreuna bugetul de sarbatori
Fie ca plecati intr-o scurta vacanta, fie ca aveti multe cadouri de impartit celor dragi, faceti o lista cu principalele cheltuieli de Craciun si de Revelion. Treceti pe lista alimentele, bauturile, tinutele vestimentare, cadourile, dar si alte cheltuieli posibile. Fiti sinceri atunci cand faceti socotelile si ganditi-va serios la ce va permiteti si la lucrurile la care ar fi mai bine sa renuntati.

Ce traditii vom pastra?
Fiecare dintre voi vine cu niste traditii pastrate an de an in familie. Acum este momentul sa stabiliti impreuna care dintre obiceiurile de Craciun si de Revelion va sunt dragi. Cu siguranta, sarutul de sub vasc in noaptea de Anul Nou este un obicei care trebuie pastrat. Orice cuplu poate sa creeze noi traditii de sarbatori, mai ales daca unele sunt in opozitie cu celelalte.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest